Om din ide

Dinide er et enkeltmandsfirma, grundlagt af Jakob Hansen årgang 1976. Efter syv års uddannelse og arbejde inden for salg og konsulentarbejde, med speciale i værktøj og reservedele, tog jeg springet. Drømmen om at bruge mine hænder, blev for stor og jeg startede i lære som møbelsnedker.

Jeg var heldig at få en god læreplads, hvor opgaverne spændte bredt og udfordringerne var store. Herfra har jeg en stor viden, vedr. indretning og produktion af cafeer, restauranter, pubber og lignende. Ydermere var det også her jeg fik en basisviden, om hvordan man laver apteringen (den indvendige inventar) til luksusyachter i 150-200 fods klassen. Efter udstået læretid blev jeg i firmaet, men søgte senere nye udfordringer i andet firma. Her fik jeg gennem nogle år udvidet min viden om både, til også at indebære apteringen af sejlbåde (en båd med en mast og sejl). Her var det igen den flotte finish frem for alt, som også er hele essensen i Dinide.  

FIRMAPROFIL

Dinide er snedkerfirmaet for dig, hvor kvalitet og pris skal følges ad. Med gode materialer, kan man lave produktet i et mere enkelt design, hvor det smukke træ, ofte er detalje nok i sig selv. Som et af mine mottoer er ”Keep it simpel”. Ved enkelt design får du også et mere tidløst møbel, som vil holde i mange år frem.

Men som møbelsnedker, er jeg selvfølgelig også vild med ting med mange detaljer, når bare det er i det rette element. Som f.eks. i en hjemmebar, eller den ældre patriciavilla, der som regel er fyldt med de små detaljer, som gør den store forskel 

©2008 dinide | a kuldgrapix™ product